Hoofdgerechten

Hoofdgerecht Prijs
- Spare Ribs American Style (gemarineerde varkensribbetjes) 19.00
- Spare Ribs 'Corn on the Cob' (gemarineerde varkensribbetjes met maïs) 22.00
- Spare Ribs 'Pine Apple' (gemarineerde varkensribbetjes met ananas) 20.00
- T-Bone Steak (steak van de grill ca. 450 gram) 24.00
- Mixed Grill (ossenhaas en varkenshaas) 19.00
- Greg's Barbecue Chicken (gemarineerde 1/2 kip van de grill) 14.00
- Ribeye (Pepersaus 250 gram) 24.00
- Ribeye (Grilled 250 gram) 21.00
- Kalfs Entrecôte (au poivre) 24.00
- Kalfs Entrecôte (grillé) 21.00
- Noisette de Porc (oester van varkenshaas met brie en champignon-roomsaus) 18.00
- Saté Kepass (met veel lekkers) 18.00
- Tournedos (200 gr. stroganoff) 25.00
- Tournedos (200 gr. grillé) 21.00
- Gamba's Grillé (6 grote garnalen van de grill met warme knoflookboter) 21.00
Alle gerechten worden geserveerd met sla & koolsalade & friet & sausjes. Het eerste mandje brood is van het huis. Extra brood + kruidenboter p.p  € 3.00